Brygga på Dønna – Leiligheter og rom

Meget fint beliggende i rolige omgivelser på østsiden av Dønna på Helgeland ligger Brygga. Skal du på ferie på Helgeland er dette stedet for deg. Brygga består i dag av hovedbygning med 5 leiligheter på 50 -60 kvadratmeter og Naustet med 1 leilighet på 40 kvadratmeter pluss hems og 2 enkle rom. I hovedbygget finnes konferanserom for inntil 50 personer. På området ligger også Rorbua som kan benyttes til konferanserom for inntil 20 personer og er spesielt godt egnet til festlige anledninger i ekte «rorbumiljø». På uteområdet finnes eget Grillhus, utepeis og badestamp.

Skal du på ferie på Helgeland, rorbuferie, arrangere kurs, konferanse, blåtur, slekts-treff, eller skal på sykkeltur på Helgeland sammen med gode venner og familie, ja da er dette stedet for deg. Med sin beliggenhet, bare 25 minutters fergetur og 10 minutters biltur fra Sandnessjøen er det lett å komme seg til Brygga. Brygga er derfor godt egnet som overnatting dersom du skal på øyhopping på Helgeland.

Brygga ligger i et område med rikt fugleliv og gode fiskemuligheter. Her vil du se havørn hver dag. Du kan få fisk fra bryggekanten, men vil du ta en tur på fjorden kan du leie båt. På anlegget finnes sløyerom der du selv kan gjøre fangsten middagsklar. I samarbeid med lokalt cateringsselskap tilbyr vi kurs og konferansegjester frokost, lunsj og middagsservering på bestilling.

Omtaler fra gjester: “Skulle gjerne bodd her året rundt. Nyyydelig, har mange gode minner fra Brygga. Vakreste sted jeg vet om” 

Leilighet – Sjånes

Leilighet – Holmen

Leilighet – Dønnamannen

Leilighet – Kaia

Leilighet – Leia

Leilighet – Naustet

Dobbeltrom – Naustet

Dobbeltrom med bad – Edvardarommet

Dobbeltrom med bad – Ørneredet

  • Fortell oss når du ønsker å besøke oss, hvor mange dere er, eventuelt bo- og opplevelsesønsker, så gir vi dere en snarlig tilbakemelding.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.