Dønna Rorbuer Bøteriet Café og Restaurant

Det gamle Bøteriet er gjort om til et sjarmerende reiselivsanlegg med restaurant, uteservering og gjestebrygge.

Restauranten holder oppe i sommersesongen. Menyen vår består av god hjemmelaget mat, alt lages fra bunnen av. Vi tilbyr blandt annet ulike fiskeretter og kjøttretter. Vi lager også hjemmelaget karamellpudding til dessert.

Selskapsmeny

Hos Dønna Rorbuer Bøteriet må større selskap i restauranten ”salt-bingen” og i ”båt-avdelingen”, forhåndsbestille en felles meny. Vi setter sammen forslag på 3-retters menyer. I tillegg kan du også velge en meny, der kokken setter sammen en meny for deg ut fra tilgangen på råvarer. Til alle menyer kan vi sette opp en drikkemeny som passer til alle rettene, enten du velger alkoholfritt, vinmeny eller øl-meny.

Skreddersydd selskapsmeny

Hvis du ønsker en skreddersydd meny, kan du velge å komponere en egen meny for ditt selskap, ved enten å velge fra vår á la carte meny, eller ta en prat med oss for å få til den beste menyen ut fra dine ønsker og råvaretilgang. I et lukket selskap må alle velge samme meny. Vi gjør selvfølgelig unntak for allergikere og vegetarianere etc. Alle priser er inkludert MVA.

Allergier?

Dersom du har matallergier er det viktig at du opplyser oss om dette. Det kan være råvarer i rettene som ikke er med i beskrivelsene.

Drikke

Vi har alle rettigheter og kan tilby ulike typer vin, øl og drinker vi har også alkoholfrie drikker.

Ønsker Dere vin eller øl smaking kan vi arrangere dette.

Omtale fra gjester: “Super god pizza, super service – og sjarmerende lokale. Anbefales” “Her får du servert en aldeles nydelig bacalao” “Kjæmpeflott plass og fantastisk mat værdt ett besøk” “fantastisk flott sted med god mat og drikke”