RIB tur til Sandsundvær

Seløy Kystferie mest solgte tur er den som går til Sandsundvær. Tar deg gjennom flere nedlagte fiskevær, gjennom hundrevis av holmer og skjær og de trangeste leder som tar deg så nært elementene som mulig.

Etter passert Seløy på tur utover går de gjennom stednene, Sildøyene, Måsvær, Innerodden, Sandsundvær og Skibbåtsvær. Det vil bli stoppet opp og fortalt om/guidet på de navngitte plasser underveis, samt ilandstigning med kaffe og fortelling av historien om Sandsundvær-ulykken, som i 1901 krevde 34 menneskeliv når en orkan i kombinasjon med springflo skylte mennesker og hus på havet.

Derfra går turen «utenfor» Sandsundvær og ser på kreftene i havdønningene som bryter frådende over det som måtte ligge på leia!

Turen kan kombineres med mat både ute i felt og på resturant, fks «Augustbrygga», eller på svabergene ute på Sandsundvær, og/eller overnatting på Seløy Kystferie/eller andre overnattingssteder !

Turene kan bestilles/skreddersys hele året!

Avganger daglig i JULI. Turene har utgangspunkt kl 12:00 fra Seløy.

Fra Seløy, ca 2t. Pris: Kr. 800,- Voksen Kr. 700,- Barn.
Fra Sandnessjøen, ca 3t. Pris Kr. 900,- voksen Kr. 800,- Barn.

Min, 10 passasjerer eller summen av 10.

Tilleggsvalg

Middag/lunsj på resturant eller ute i felt fra 150,-
Extra kjøring 2950,- t. Venting 950,-t.

Omtale fra gjester: “Takk førr en fantastisk tur. Som frøkna på 7 sa: Kan vi jør dæ igjen imårra Veldi førrnøyd mæ både tur å guiding” “Rått!!” “Anbefaler alle å oppleve Helgelands kysten på rib tur med Seløy kystferie. Du vil garantert få en opplevelse for livet” “Vi var med på ribtur i sommer, en fantastisk opplevelse i strålende vær  ? ?”

Seløy Kystferie

Bli med oss på en frisk tur «Ut i Øyan» !

Seløy Kystferie kan tilby 6 freske turer i øyriket rundt Herøy og Sandnessjøen. Her ute kan du oppleve storhavets krefter, besøke spennende fiskevær, og høre historier fra det tøffe livet til fiskebonden.